Rulada cu spanac, sunca si cascaval

de epurasha2bb in Pui, 12 Ian 2011 | 5815 vizualizari

 

e una din cele 2 rulade facute de Revelion, s-a mancat rapid si arata bine pe platouri

 

INGREDIENTE

  • 3-4 piepti de pui daca sunt mici sau 2 daca sunt mari;
  • sunca ardeleneasca crus uscata din cea fara grasime, doar carne si feliata subtire, se gaseste la supermarkteuri, eu am gasit la kaufland si e si ieftina.
  • cascaval cam 100 g
  • 250 g spanac congelat 
  • 1 cepa mica ,
  • 1 graunte de usturoi
  • ulei
  • sare piper

 

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac, sunca si cascaval:

Spanacul decongelat se scurge si se face piure cu putina ceapa calita si un graunte de usturoi, sare si piper.Se foloseste apoi la umplut rulada.

Pieptul de pui se bate sa se intinda si se da cu sare si piper, se aseaza apoi piureul de spanac, cascavalul ras si feliiile de sunca ardeleneasca. Apoi se inchide rulada de pui si se inveleste in felii lungi si subtiri de sunca ardeleneasca.Se inveleste in folie de aluminiu si se introduce la cuptor unde se lasa sa se rumeneasaca aproximativ 35 de minute.Mai lasati si mai mult daca nu e rumenita, in functie de cuptorul fiecaruia.

Se serveste rece, feliata rondele .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

13.01.2011, 09:07

mersi gaby!

MIUTA 1

13.01.2011, 14:22

Arata foarte bine si cred ca e delicioasa,felicitari

epurasha2bb 1

14.01.2011, 13:42

multumesc Miuta! a fost super si m-am bucurat ca au papat si copiii spanac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ananas